logo matchmakingmonique

Samen op wijnavontuur ...

home > wijnproeverij

wijnproeverij

Matchmakingmonique organiseert leerzame en erg gezellige wijnproeverijen voor groepen en voor alleenstaanden. Samen gaan we op wijnavontuur. 

proef, ruik en kijk

Als vinologe heb ik je natuurlijk van alles te vertellen. Tijdens de wijnproeverij leer je over de achtergrond van de wijnen, waar je op moet letten bij het kiezen van een goed passende wijn en uit welk glas je moet drinken voor de beste smaak.

Dat betekent niet alleen luisteren naar mij. Iedereen doet actief mee. Je proeft, ruikt en kijkt naar de verschillende soorten wijnen. Zo ontdek je hoe je wijn beoordeelt op kleur, geur, smaak en afdronk.

Het maakt de proeverij ook nog eens extra gezellig.
116

wijnen en locaties

wijnkeuze

We proberen elke proeverij een wijn uit een andere wijnstreek of wijnland. Je bent zelf vrij om te kiezen welke wijnen en hoeveel wijnen je wilt proeven.

Misschien heb je altijd al een wijn uit een specifieke wijnstreek willen proberen. Of kies je voor alleen rode wijnen, witte wijnen, of juist mousserende wijnen (bubbels). Met matchmakingmonique ontdek je iedere keer weer iets nieuws.

locaties van de wijnproeverij

Matchmakingmonique heeft vaste locaties in Boxtel en Rosmalen en organiseert wijnproeverijen op diverse locaties in het hele land. Of wil je de proeverij bij je thuis of op je bedrijfslocatie houden.

een gezellige en ontspannen dag

voor groepen en alleenstaanden

Wijnproeverijen zijn leuk voor groepen en ook voor alleenstaanden.

Het is een unieke mogelijkheid om mensen met elkaar in contact te brengen. Naast iets nieuws te leren, leer je ook nieuwe mensen kennen, waarvan je dan al weet dat ze van wijnen houden en onder het genot van dat wijntje samen te lachen en te genieten.

 

Heb je ook zin in een leerzame en vooral erg gezellige wijnproeverij?
Bel of mail matchmakingmonique voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven.

106

foto-impressie

Ontwerp & realisatie: Shout4Sites © 2016 - 2024 matchmakingmonique